Digital Marketing

Webxpert.gr Web development κατασκευή ιστοσελίδας Digital Marketing Social Media ψηφιακό μάρκετινγκ δημιουργήστε έναν ιστοσελίδα

Σχετικά με εμάς

Η Webxpert είναι μια έμπειρη και καινοτόμος εταιρεία ανάπτυξης ιστοσελίδων και ψηφιακού μάρκετινγκ που δημιουργεί μοναδικούς και υπερσύγχρονους ιστότοπους και καμπάνιες μάρκετινγκ.

Αναπτύσσουμε την ιδανική διαδικτυακή παρουσία που χρειάζεται κάθε άτομο, επαγγελματίας ή εταιρεία για να συνεργαστεί με πιθανούς θαυμαστές, πελάτες ή οπαδούς.

0
Μέλη ομάδας
0
Έργα Ολοκληρωμένα
0 %
Θετική ανταπόκριση
0
Ιστοσελίδες

Οι προγραμματιστές ιστοτόπων των ονείρων σας

Οι δεξιότητές μας

Η WebXpert διαθέτει μια παραγωγική και ενεργή ομάδα με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον Ιστό ως προγραμματιστές ιστού, σχεδιαστές, διαχειριστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα. Αφιερώνουμε τον χρόνο και τις προσπάθειές μας για να παρέχουμε μια ιδιαίτερη εμπειρία στους πελάτες μέσω της δημιουργίας μοναδικού σχεδιασμού και αποτελεσματικών εκστρατειών μάρκετινγκ.

Πιστεύουμε ότι το διαδίκτυο είναι μια γνώση που δεν έχει τέλος. Ως εκ τούτου, συνεχίζουμε να παρέχουμε προστιθέμενη αξία ενισχύοντας συνεχώς τις δεξιότητες και τις γνώσεις μας ώστε να είμαστε συνεχώς ενημερωμένοι με τις πιο πρόσφατες διαθέσιμες στρατηγικές και τεχνολογίες.

Design
0 %
UI/UX
0 %
Development
0 %
Marketing
0 %
SEO
0 %
Content Creation
0 %
Photography / Videography
0 %

Διαδικασία Εργασίας

Λαμβάνουμε κάθε έργο ως μεμονωμένα έργα, αφιερώνοντας πολύ χρόνο για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας για να διασφαλίσουμε ότι απεικονίζονται οι επιθυμίες σας στις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

Μαθαίνωτις ανάγκες των πελατών
ΣχέδιοΟι καλύτερες λύσεις
ΕκτέλεσηΓρήγορο και επαγγελματικό

FAQ Design Marketing Branfing SEO

Το Webxperts κατανοεί τα επίπεδα γνώσης κάθε πελάτη και δημιουργεί μια προσαρμοσμένη εμπειρία χρήστη με βάση το επίπεδο γνώσης και τον διαθέσιμο χρόνο για τη συμμετοχή ή τη διαχείριση του έργου τώρα ή στο μέλλον. Οι στόχοι μας είναι να κάνουμε την εμπειρία σας εύκολη με ελάχιστη συμμετοχή, προκειμένου να σας κρατήσουμε συγκεντρωμένους στην καθημερινή σας επιχείρηση και στα επαγγέλματά σας. Για τυχόν πρόσθετες ερωτήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να επεξεργαστείτε ένα σχέδιο για το επόμενο έργο σας.

Στείλτε μας ένα email στο [email protected] και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με το κόστος για την ανάληψη του επόμενου έργου σας.

Για να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο θα πρέπει αρχικά να έχετε καταχωρημένο domain και επίσης ένα ενεργό πρόγραμμα φιλοξενίας. Από εκεί αναλαμβάνουμε και αναπτύσσουμε τον μοναδικό μας ιστότοπο για εσάς.

Η φιλικότητα προς τον χρήστη της διαχείρισης ενός ιστότοπου σχετίζεται άμεσα με την ποιότητα της ανάπτυξης ιστού στο back end των ιστοσελίδων. Βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό σας ώστε να είναι εύκολος στη χρήση και τη διαχείρισή του.

SEO σημαίνει βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Στον κόσμο του μάρκετινγκ, αυτό αναφέρεται στο πόσο ψηλά κατατάσσεται ο ιστότοπός σας στις μηχανές αναζήτησης της Google ή του Yahoo όταν οι άνθρωποι αναζητούν υπηρεσίες ή πληροφορίες που σχετίζονται με τον ιστότοπό σας. Είναι πολύ σημαντικό ο ιστότοπός σας να είναι φιλικός προς το SEO και βελτιστοποιημένος προκειμένου ο ιστότοπός σας να δημιουργεί και να αυξάνει την επισκεψιμότητα.

Το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι κάθε είδους διαφημιστικό μήνυμα ή μήνυμα μάρκετινγκ που εμφανίζεται σε ψηφιακή οθόνη. Αυτό σημαίνει σχεδιασμό ιστοσελίδων, περιεχόμενο, εικόνες, banner ή περιεχόμενο μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Στον σημερινό ψηφιακό κόσμο ακόμη και τα επιχειρηματικά σχέδια, τα pitch-decks και πολλά άλλα μοιράζονται και προβάλλονται στο διαδίκτυο και επομένως θεωρούνται ψηφιακό μάρκετινγκ.

Οι στρατηγικές μας διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν αποδειχθεί ότι αυξάνουν τους ακόλουθούς σας και αυξάνουν την επισκεψιμότητα και την αφοσίωση στον λογαριασμό σας. Οι πιο διάσημοι influencers έχουν πάντα μια ομάδα διαχειριστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση και τη διαχείριση της σελίδας τους.

Fast & Efficient Web Solutions

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Email γραφείου

Ρωτήστε για το έργο του ιστότοπού σας

© 2022 - WebXpert - All Rights Reserved.

Dedicated to solve all your website and digital needs.

Fast & Efficient Web Solutions

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Email γραφείου

Ρωτήστε για το έργο του ιστότοπού σας

elΕλληνικά