Λύσεις Ιστού κατά παραγγελία

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευάζουμε και αναπτύσσουμε ιστότοπο από την αρχή και σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τους στόχους σας ως άτομο ή επιχείρηση. Οι ιστοσελίδες μας είναι πλήρεις λύσεις ιστού με το κλειδί στο χέρι με ελάχιστη έως καθόλου συμμετοχή από τον πελάτη μέχρι την ημέρα της δοκιμής, της εκπαίδευσης και της κυκλοφορίας.

Η ομάδα μας είναι πολύ εξειδικευμένη και γρήγορη όσον αφορά την ανάπτυξη ιστού για να κυκλοφορήσει τον ιστότοπό σας το συντομότερο δυνατό. Ανάλογα με τις προδιαγραφές και το υλικό σας, ένας ιστότοπος μπορεί να διαρκέσει από 3 έως 90 ημέρες.

Αγοράστε το πακέτο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και η διαδικασία σας ξεκινά την επόμενη στιγμή που αναθέσατε έναν προγραμματιστή να αναλάβει το έργο σας. Εάν δεν είστε σίγουροι ποιο πακέτο σας ταιριάζει καλύτερα, επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι προσφέρει και τι συνεπάγεται κάθε πακέτο.

Ναι, όλα τα πακέτα μας αναλαμβάνουν τον επανασχεδιασμό και την αναβάθμιση των υφιστάμενων ιστοσελίδων χωρίς να θέσουν τον ιστότοπό σας κάτω για συντήρηση. Αναπτύσσουμε τον ιστότοπο στο πίσω μέρος και τον κυκλοφορούμε μόλις είναι έτοιμος.

Με βάση την εμπειρία μας, το πρόγραμμα φιλοξενίας είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της λειτουργίας ενός γρήγορου και οικονομικά αποδοτικού ιστότοπου. Συνεργαζόμαστε για 6 χρόνια με τη HOSTINGER όσον αφορά την αγορά του ονόματος του ιστότοπού σας (domain) ή τη φιλοξενία του ιστότοπού σας στο διαδίκτυο.

HOSTINGER παρέχει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη φιλοξενία, εξαιρετικά φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα και άριστη εξυπηρέτηση πελατών.

Τιμές Ιστοσελίδας

Το Webxpert.gr προσφέρει άμεσες διαδικτυακές λύσεις για να καταστήσετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο το συντομότερο δυνατό και να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες. Τα πακέτα του ιστότοπού μας δεν περιλαμβάνουν το κόστος του ονόματος τομέα και του προγράμματος φιλοξενίας που απαιτούνται για την ανάπτυξη ενός ιστότοπου. Εάν δεν έχετε όνομα τομέα ή/και πάροχο φιλοξενίας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στο πού να αγοράσετε τομείς και ποιος πάροχος φιλοξενίας είναι ο καλύτερος για τις ανάγκες και την τοποθεσία σας. Αν ψάχνετε για κάτι που δεν υπάρχει στην παρακάτω προσφορά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σχεδιάσουμε κάτι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Ιστοσελίδα μιας σελίδας

Ιδιώτες & Επαγγελματίες
169 99
/ Ιστοσελίδα
Σχεδιασμός ιστότοπου μίας σελίδας για άτομα στο διαδίκτυο για να βρουν εσάς και τις επαγγελματικές σας υπηρεσίες ή να δημιουργήσουν μια ειδική σελίδα για τον εαυτό σας ως σύγχρονο βιογραφικό ή βιογραφικό.
Ιστοσελίδα μιας σελίδας
Μοναδικός και προσαρμοσμένος σχεδιασμός
Έτοιμο το Google Analytics
Βελτιστοποιημένη ταχύτητα σελίδας
Βασικό SEO

Ιστότοπος πολλών σελίδων

Επιχειρήσεις & Μάρκες
599 99
/ Ιστοσελίδα
Προηγμένος πολυσέλιδος ιστότοπος ιδανικός για νεοσύστατες επιχειρήσεις και μικρές εταιρείες που επιθυμούν να αναπτύξουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να ευδοκιμήσει η επιχείρησή σας στο διαδίκτυο στη δημιουργία μολύβδου.
10 - Ιστοσελίδα σελίδας
Προηγμένο Branding & Design
Google & Soc M. Analytics
Βελτιστοποιημένη ταχύτητα σελίδας
Βελτιστοποιημένο SEO

Ιστότοπος Premium

Αφιερωμένες επιχειρήσεις Ιστού
1999 99
/ Ιστοσελίδα
Πολυλειτουργικός ιστότοπος για αποκλειστικές ηλεκτρονικές επιχειρήσεις ή καθιερωμένες εταιρείες που αναζητούν έναν ιστότοπο υψηλής τεχνολογίας για την προβολή των υπηρεσιών, της ιστορίας και της προόδου τους.
30 - Ιστότοπος Σελίδας
Corporate Branding & Design
Google & Soc M. Analytics
Πολυλειτουργικά πρόσθετα
SEO & Βελτιστοποιημένη ταχύτητα

Αποδεδειγμένη ανάπτυξη μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Καταλαβαίνουμε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να είναι χρονοβόρα και απογοητευτικά για να κερδίσουμε οπαδούς και likes. Η κύρια λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι μέσω της αύξησης της επισκεψιμότητας στη σελίδα ή την ανάρτησή σας, προκειμένου να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας και την εικόνα του λογαριασμού σας, ώστε να φτάσετε στα επίπεδα πρεσβευτή ή επιρροής της επωνυμίας.

Η ομάδα μας εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο για να διασφαλίσει ότι θα ολοκληρώσουμε το επιλεγμένο πακέτο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Τα αποτελέσματα συνήθως ολοκληρώνονται εντός 1-4 εβδομάδων ανάλογα με το επιλεγμένο πακέτο.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το πακέτο micro-influencer το οποίο παρέχει όλες τις βασικές δυνατότητες για να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως επωνυμίας ή επιρροής. Το Macro-Influencer είναι ένα πακέτο για υπάρχοντες παράγοντες επιρροής ή επωνυμίες που αναζητούν πρόσθετη προώθηση και ανάπτυξη στο μάρκετινγκ.

Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η ποιότητα του περιεχομένου σας θα προσελκύσει τους ακόλουθους που δημιουργούνται μακροπρόθεσμα. Οδηγούμε την επισκεψιμότητα με βάση ένα κοινό-στόχο που ορίζεται με βάση το περιεχόμενο και τις προτιμήσεις σας. Το περισσότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τα φέρουμε στη σελίδα σας, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα παραμείνουν για πάντα, επομένως σας συμβουλεύουμε να συνεχίσετε να δημοσιεύετε σχετικό περιεχόμενο στη θέση σας.

Προσφέρουμε επισκεψιμότητα στη σελίδα σας με βάση τους αλγόριθμους του Instagram που τοποθετούν την ανάρτησή σας σε διάφορα ενεργά ιστολόγια και ροές δεδομένων στον ιστό. Με βάση τον όγκο της επισκεψιμότητας που δημιουργείται στατιστικά, οι άνθρωποι είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν ή να τους αρέσουν οι αναρτήσεις σας.

Τιμολόγηση διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια επιστήμη και τέχνη από μόνα τους και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως τέτοια όταν πρόκειται για την προσφορά επαγγελματικών υπηρεσιών. Προσφέρουμε πακέτα που παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση σχετικά με την εικόνα και την ανάπτυξη των λογαριασμών σας στα social media. Διασφαλίζουμε ότι όλοι οι πελάτες μας λαμβάνουν ακριβώς ή περισσότερα από αυτά που προσφέρουν τα πακέτα μας για να διατηρήσουν υψηλές κρατήσεις πελατών.

Nano - Influencer

Πακέτο εκκίνησης
199 99
/ Πακέτο
Μόλις ξεκινήσατε στα Social Media; Ένας νέος influencer ή μια start-up επιχείρηση; Αυτό είναι το τέλειο πακέτο για να αποκτήσετε κοινό γρήγορα και με ασφάλεια.
10k Instagram Followers
5k Instagram Likes
Increase Account Traffic

Micro-Influencer

Πακέτο Pro
379 99
/ Πακέτο
Είστε κολλημένοι σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο οπαδών ή θέλετε να μεγιστοποιήσετε την εμβέλεια της στρατηγικής μάρκετινγκ; Αυτό το πακέτο θα αυξήσει δραστικά την επισκεψιμότητα, τους ακολούθους και τα likes σας, προκειμένου να δώσει στον λογαριασμό τις προδιαγραφές ενός Micro-Influencer.
50k Instagram Followers
15k Instagram Likes
Increase Account Traffic
Increase Account Engagement

Macro-Influencer

Πακέτο Premium
599 99
/ Πακέτο
Διαγράφηκε ή παραβιάστηκε ο κύριος λογαριασμός σας; Είστε έτοιμοι να μεταφέρετε τα social media σε επαγγελματικό επίπεδο; Αυτό το πακέτο είναι ιδανικό για να χτυπήσετε τα μεγάλα πρωταθλήματα και να γίνετε μέλος των macro-influencers.
100K Instagram Followers
30k Instagram Likes
Increase Account Traffic
Increase Account Engagement
Active Account Management

Μοναδική Ψηφιακή Παρουσία.

Ψηφιακό μάρκετινγκ

Κατασκευάζουμε και αναπτύσσουμε ιστότοπο από την αρχή και σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τους στόχους σας ως άτομο ή επιχείρηση. Οι ιστοσελίδες μας είναι πλήρεις λύσεις ιστού με το κλειδί στο χέρι με ελάχιστη έως καθόλου συμμετοχή από τον πελάτη μέχρι την ημέρα της δοκιμής, της εκπαίδευσης και της κυκλοφορίας.

Ψηφιακό μάρκετινγκ είναι κάθε υλικό μάρκετινγκ που έχει σχεδιαστεί για προβολή σε ψηφιακή μορφή, όπως τηλέφωνο, τηλεόραση, οθόνη κ.λπ.

Το ψηφιακό μάρκετινγκ μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας, αποτυπώνοντας περαιτέρω την επωνυμία σας στην αγορά-στόχο και στο κοινό σας. Στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο, οι περισσότεροι άνθρωποι ενεργοποιούνται ή ευαισθητοποιούνται για νέες επιχειρήσεις ή υπηρεσίες μέσω του ιστού και των περισσότερων ψηφιακών πηγών. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να είστε παρόντες στον ψηφιακό κόσμο και επίσης να διασφαλίζετε ότι η παρουσία σας ταιριάζει με την εικόνα που προσπαθεί να παρουσιάσει η επιχείρησή σας στον κόσμο.

Digital Marketing services which make immediate impacts are, Corporate Brochures, Newsletters, Banners & Ads, Social Media Marketing, and Video Content Creation & Marketing. 

Προσφέρουμε εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη λύση για όλες τις εταιρικές και ατομικές ανάγκες. Μη διστάσετε να μας στείλετε ένα email στο [email protected] και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με μια άμεση πρόταση.

Ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση καθενός από τα πακέτα που προσφέρονται για ψηφιακό μάρκετινγκ εξαρτάται κυρίως από το περιεχόμενο που χρειάζεται ο πελάτης προκειμένου να κατανοήσει το έργο και να ξεκινήσει τον προγραμματισμό. Εκτός από το υλικό και το περιεχόμενο που χρειάζεται ο πελάτης, ο κατά προσέγγιση χρόνος για κάθε πακέτο είναι:

Start-up : 3 - 7 Days 

Corporate: 7 - 21 Days

Enterprise : 21 - 50 Days

Τιμολόγηση Ψηφιακού Μάρκετινγκ

Ανακαλύψτε τη δύναμη του ψηφιακού μάρκετινγκ με επαγγελματίες πίσω σας.

Start-Up

Πακέτο εκκίνησης
59 99
/ Πακέτο
Κάθε επιτυχημένη start-up επιχείρηση χρειάζεται ένα επαγγελματικό επιχειρηματικό σχέδιο και pitch deck για να συγκεντρώσει κεφάλαια. Έχουμε δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο πρότυπο που αντιπροσωπεύει καλύτερα την εικόνα της επιχείρησής σας και παρέχει το απαραίτητο περιεχόμενο για να καλύψει οποιεσδήποτε ανάγκες επενδυτών ή πελατών.
1 x Πρότυπο επιχειρηματικού σχεδίου
1 x Πρότυπο Pitch Deck

Εταιρεία

Πακέτο Pro
199 99
/ Πακέτο
Δημιουργήστε περαιτέρω το όνομα και το εμπορικό σήμα της επιχείρησής σας σε όλο τον κόσμο. Αυτό το πακέτο παρέχει όλα τα απαραίτητα υλικά μάρκετινγκ που απαιτούνται για την κάλυψη όλων των εταιρικών σας αναγκών μάρκετινγκ για την επόμενη καμπάνια σας.
1 x Business Plan Template
1 x Pitch Deck Template
1 x Corporate Note Pad Template
1 x Corporate Brochure Template
5 x Corporate Promotional Content

Μεγιστάνας

Πακέτο Premium
499 99
/ Πακέτο
Αυτό το Πακέτο απευθύνεται σε καθιερωμένες εταιρείες και ιδρύματα που θέλουν να κάνουν δήλωση κατά την είσοδό τους στον ιστότοπό τους. Θα λάβετε έναν πραγματικά μοναδικό και προσαρμοσμένο ιστότοπο για να εντυπωσιάσετε τους πελάτες και τους χρήστες σας.
Όλες οι δυνατότητες στο Πακέτο Pro +
2 x Πρότυπα εταιρικού σημειωματάριου
2 x Πρότυπα εταιρικών μπροσούρων
3 x Διαδραστικά πρότυπα ενημερωτικών δελτίων
10 x Εταιρικό προωθητικό περιεχόμενο

Έχετε ένα έργο που δεν καλύπτεται από ένα από τα πακέτα μας;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε για εσάς μια προσαρμοσμένη πρόταση για τις ψηφιακές και διαδικτυακές σας ανάγκες.

Είμαστε κάτι περισσότερο από ένα ψηφιακό γραφείο

Κάνουμε το επιπλέον βήμα με κάθε πελάτη και προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες και λύσεις που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες και τους στόχους του. Οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί για να παράγουν άμεσα αποτελέσματα όσον αφορά τις συνολικές προβολές, την αφοσίωση, τους δυνητικούς πελάτες και τη δημιουργία επισκεψιμότητας.

  • Εκτεταμένος Σχεδιασμός Έργου

    Σε βάθος ανάλυση κάθε έργου και έναρξη της ανάπτυξης προετοιμασίας μιας κατά παραγγελία καμπάνιας μάρκετινγκ ή διαδικτυακών λύσεων.

  • Επαγγελματική Εκτέλεση

    Διασφαλίζουμε ότι τα έργα μας ολοκληρώνονται έγκαιρα και με τον πιο επαγγελματικό τρόπο για να διασφαλίσουμε ότι καλύπτουμε τις ανάγκες κάθε ατόμου ή επιχείρησης.

  • Αναλύσεις και βελτίωση

    Με βάση τα προηγμένα αναλυτικά στοιχεία UI/UX, τελειοποιούμε και αναθεωρούμε τις καμπάνιες μάρκετινγκ και το περιεχόμενο για να έχουμε πιο αποτελεσματική αφοσίωση και αποτελέσματα.

Fast & Efficient Web Solutions

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Email γραφείου

Ρωτήστε για το έργο του ιστότοπού σας

© 2022 - WebXpert - All Rights Reserved.

Dedicated to solve all your website and digital needs.

elΕλληνικά